Lid worden

Ons ledenaantal schommelt tussen de 35 en 45 personen. Onder hen zijn toneelspelers, decorbouwers, regisseurs, grime-kunstenaars, bestuursleden, kortom: we hebben heel wat in huis. Lang niet iedereen staat op het toneel. Gelukkig maar, want zonder al die onzichtbare krachten achter de coulissen werd het wel heel lastig om een goede voorstelling neer te zetten.

Snuffelstage

Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Wil je een keer de sfeer komen opsnuiven, een repetitie bijwonen of iets meer weten over het lidmaatschap? Neem dan contact met ons op.

Lidmaatschap

Onze vereniging is het hele jaar actief. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan de voorstellingen. We hebben veel handen nodig om het werk gedaan te krijgen, maar ook voor de sfeer. Samen wat drinken is bijna net zo belangrijk als hard repeteren.

Ons verenigingsjaar start in maart (jaarvergadering) maar je kunt het hele jaar door lid worden. Het eerste jaar ben je aspirant-lid. Je betaalt minder contributie en kunt op je gemak kennismaken met onze leden en activiteiten. Na een jaar kun je bij de eerstvolgende jaarvergadering aangeven of je lid wordt, of afscheid neemt.

Contributie

Als aspirant-lid betaal je €25 contributie voor het eerste jaar. Daarna bedraagt de contributie €50 per jaar.

Leeftijd speelt geen rol

De minimale leeftijd om lid te worden van KNAL is 12 jaar (middelbare scholieren). Een maximumleeftijd? Hebben we niet! Veel van onze leden blijven tot op hoge leeftijd actief; als speler of op een andere manier. Ook hebben we leden die al meer dan 40 jaar aan onze vereniging verbonden zijn. En daar zijn we trots op!

Ben je jonger dan 18? Dan kun je kiezen voor ons jongerentoneel: LEF – by KNAL.

Aanmelden als lid

Heb je interesse in het (aspirant) lidmaatschap? Neem dan contact met ons op, of gebruik ons inschrijfformulier. Ben je jonger dan 16? Gebruik dan het jongeren-inschrijfformulier.