Kaarten reserveren

Blauw bloed, Sigaren en Zeebenen

Update 1 december:

  • De voorstellingen op zaterdagavond en woensdag zijn UITVERKOCHT;
  • Voor zondagmiddag zijn nog kaarten maar wacht niet te lang!

Op zaterdag 10, zondagmiddag 11 en woensdag 14 december staan wij dan eindelijk op het nieuwe podium van Theater De Schammert in Leende met onze hilarische voorstelling ‘Blauw bloed, Sigaren en Zeebenen’. Kaarten kosten €12,50 en zijn te reserveren via onderstaand formulier.  

Betaallink
Binnen 48 uur na reservering sturen wij u een betaallink en bestelnummer. Na het betalen van de kaarten is uw reservering definitief. Niets ontvangen? Check dan uw spam-filter. 

Wij nemen geen kaarten terug. 

Aanvang van de voorstellingen:

  • Zaterdag 20.15 uur
  • Zondag 14.15 uur
  • Woensdag 20.15 uur

Kaarten ophalen

U kunt uw gereserveerde kaarten ophalen vanaf een halfuur voor aanvang van de voorstelling óf op zaterdagmiddag 10 december tussen 14.00 en 15.30 uur in De Schammert, Dorpstraat 59 in Leende. Denk aan uw reserveringsnummer!

Kaartverkoop in de Schammert

Liever niet online reserveren of betalen? Dan kunt u op zaterdag 19 november van 10 tot 12 terecht in de bibliotheek van De Schammert (Dorpstraat 59 Leende). Hier kunt u kaarten reserveren en contant betalen.

Locatie voorstellingen

Speciaal voor de voorstellingen toveren wij ons dorpshuis De Schammert om tot een heus theater, inclusief tribune. Daarom spreken wij ook liever over THEATER de Schammert. Het adres: Dorpstraat 59, 5595 CD in Leende.