KNALternatief

Het derde weekend van juni is normaal gesproken het weekend waarin het jaarlijkse wagenspel wordt gespeeld. Toneelvereniging KNAL trekt ‘met de platte kar’ door Leende om op drie plekken een komisch toneelstuk op te voeren, te beginnen op Leenderstrijp.

In 2020 kon het vanwege corona niet doorgaan en ook in 2021 gooit de pandemie roet in het eten. Maar KNAL is creatief geweest…

Knalternatief

Al enkele weken wordt er in het diepste geheim gewerkt aan een ‘knalternatief’. Met wat creativiteit en de medewerking van diverse Leendse ondernemers is het gelukt om het publiek aankomend weekend toch een vorm van vermaak te bieden. Anders dan anders maar zeker de moeite waard.

Eenmalig

Wie nieuwsgierig is, zal nog heel even geduld moeten hebben. Kijk op 19 en 20 een kijkje op ‘knalternatief’. In de loop van het weekend vullen we deze pagina steeds opnieuw aan met in totaal 7 korte filmpjes. Genoeg om weer eens ouderwets hardop te lachen.

We hopen dat u het leuk vindt, maar één ding is duidelijk. Al wordt het een daverend succes, dit is éénmalig. Volgend jaar om deze tijd ziet de toneelclub u graag weer in grote getalen op het pleintje. 

Komt dat zien!